Introductie Scipio app

Onlangs is de Koningskerk app in de lucht gegaan. Deze app kent veel mogelijkheden. De eerste mogelijkheid waar we gebruik van maken is om te reserveren voor de kerkdiensten. De app is alleen bedoeld voor leden van onze kerk vanwege alle persoonlijke informatie in de app.

De app is te downloaden voor Apple en Android.

Download iPhone app         Download Android app

Als uw e-mailadres bekend is bij de Koningskerk, dan kunt u met uw e-mailadres inloggen en zal de app u herkennen als lid. Is uw e-mailadres niet bekend? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar webteam@koningskerk.nl en wij zullen u toevoegen aan de app.