Kerk in de buurt

Op deze ochtenden bent u van harte welkom om in de huiskamer uw buurtgenoten te ontmoeten.

Wat kunt u/je verwachten?

Een gastvrij onthaal met een ‘aangeklede’ kop koffie of thee. Aandacht en belangstelling krijgen én geven; gezelligheid brengen én ervaren; via spel of creatieve activiteit elkaar motiveren en stimuleren. Daarbij kan een praatje voor wat afleiding zomaar uitlopen op een goed gesprek.

We kijken uit naar uw/jouw komst.

Vragen? Stel ze via  kerkindebuurt@koningskerk.nl