Live meekijken en/of -luisteren

Klik hier om live mee te kijken en luisteren via de website van Kerkomroep.nl.
Klik hier om live en opgenomen diensten te kijken via YouTube.

Het is ook mogelijk om op de mobiele telefoon of tablet live te kijken of luisteren of de dienst van afgelopen zondag terug te luisteren. De App is geschikt voor Android toestellen met Android 2.3 of hoger en iPhone’s en iPad’s met iOS 6.0 of hoger. De App is te downloaden via:

play-store  app-store

Standaard wordt de dienst van 09:00 uur uitgezonden met beeld en de dienst van 16:30 uur alleen met geluid via Kerkomroep.nl. Bij speciale diensten wordt soms (ook) de dienst van 11:00 uur met beeld uitgezonden, eventueel in plaats van de dienst van 09:00 uur.

Wanneer tijdens een kerkdienst via geen van beide links een live uitzending beschikbaar is, bel dan direct de koster (tel. 038-4660533).

Als een dienst niet beschikbaar is, dan is er waarschijnlijk sprake van een eenmalig technisch incident. Via kerkomroep.nl is de dienst dan achteraf alsnog beschikbaar. Ook kunt u daar terecht voor het downloaden van de diensten en om diensten van andere kerken te volgen.

Mist u een opname, bijvoorbeeld van een dienst ouder dan 6 maanden, of mocht u verder nog vragen hebben over de kerktelefoon via Internet, dan kunt u mailen via dit formulier.