Schilder/teken/fotowedstrijd ‘Mijn mooiste Bijbelverhaal’

Wat vind je het mooiste verhaal in de Bijbel? En hoe zou je dat creatief verbeelden? Doe met je tekening, foto of schilderij mee aan de wedstrijd ‘Mijn mooiste Bijbelverhaal’!

Wat en hoe?

– de wedstrijd is voor alle leeftijden
– je hoeft geen lid te zijn van de Koningskerk om mee te doen
– alle formaten zijn welkom (al hebben we lichte voorkeur voor A3)
– inzendingen komen in de kerk te hangen tijdens de Kerkproeverij (15 september) en de festiviteiten rond 30 jaar Koningskerk.
– inleveren vóór 10 september bij Trudy van der Krieke, Annemarie Roth of Rianne Hagg. Voor meer info: riannehagg@gmail.com of 06-10706008 – op 28 september hopen we de winnaar(s) bekend te maken

We zien uit naar jullie inzendingen!

P.S. dat begrip ‘mooiste’ mag je ruim nemen!