Nieuwsbrief Regiegroep: naam en kerkorde

Ingezonden bericht van de Regiegroep Hereniging NGK-GKv

Als Regiegroep Hereniging NGK-GKv geven we maandelijks een nieuwsbrief uit. Hiermee willen we gemeenten en gemeenteleden informeren over ontwikkelingen in het proces van hereniging van de twee kerken.

De nieuwsbrief van juni bevat twee belangrijke onderwerpen: hoe zal de nieuw te vormen kerkgemeenschap gaan heten, en hoe zal de kerkorde van de herenigde kerk eruit gaan zien?  Door middel van een online enquête kan iedereen die dat wil zijn of haar mening geven over vier potentiële namen. Ook is de eerste versie van de kerkorde voor de herenigde kerk klaar en krijgen kerken en kerkenraden de gelegenheid om daar op te reageren.

U kunt hieronder een versie van de nieuwsbrief in het door u gewenste bestandsformaat downloaden:

verkorte versie nieuwsbrief juni 2019 pdf

verkorte versie nieuwsbrief juni 2019 word

Volledige nieuwsbrief juni 2019

Abonneren op de nieuwsbrief kan via www.onderwegnaar1kerk.nl/nieuwsbrief/

Mocht u vragen hebben voor de Regiegroep, stuur dan een mail naar: regiegroep@ngk.gkv.nl.