Registratie geeft toegang tot informatie die alleen bedoeld is voor leden van de Koningskerk te Zwolle-Zuid en wordt daarom niet automatisch verwerkt! Vul ten minste een volledige naam en kerkwijk in die klopt met de ledenlijst, om de aanvraag sneller af te kunnen handelen! Ook moet een geldig e-mailadres worden ingevuld, anders kan het activatiemailtje niet aankomen.

Accountgegevens

Profiel details

Voor- en achternaam (verplicht)

Vul hierboven je voor- en achternaam in. Gebruik geen gecombineerde namen (Henk en Ingrid de Vries) of familie aanduidingen (fam. de Vries). Als je toch een gezamenlijk account wilt gebruiken, kies dan één naam. Na activatie van je account, kun je in het veld "Overige informatie" aangeven dat het om een gezamenlijk account gaat.

Dit veld kan worden gezien door: Iedereen

Wie kan dit veld zien?

Straatnaam, huisnummer en eventuele toevoeging

Postcode