Landelijke vergadering /generale synode van Zoetermeer

Op deze website vind je alles wat betrekking heeft op de Landelijke Vergadering/Generale Synode (LV/GS) van Zoetermeer: https://lv-gs2022.nl/

Afgevaardigden van de Nederlands Gereformeerde Kerken en van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) nemen daar namens hun regio of classis besluiten die betrekking hebben op het landelijke kerkenwerk in beide kerken. In de aanloop naar de hereniging van de NGK en de GKv op 1-5-’23 gebeurt het meeste daarvan gezamenlijk. De LV/GS zal naar verwachting tussen begin oktober 2022 en eind januari 2023 haar werkzaamheden verrichten.