Kerk voor jou!

Deze werkgroep is door de kerkenraad ingesteld met als opdracht de kinderen op een goede manier bij de eredienst te betrekken. Het doel van de werkgroep is om onze kinderen ook in de eredienst op een concrete manier te laten ervaren dat zij een plek in onze gemeente hebben. We willen de kinderen in onze kerk zo nog meer betrekken bij de eredienst en doen dat door (een gedeelte van) de eredienst aan te passen op hun eigen niveau. De werkgroep Kerk voor jou! ondersteunt bijna iedere week in de ochtenddiensten de predikanten en probeert concrete handvatten te geven voor de eredienst. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een werkblad, een vertelling of een voorwerp ter verduidelijking van de preek.

Download hier het standaard werkblad die kinderen tijdens de kerkdienst kunnen gebruiken. Er is ook een iets eenvoudiger versie met picto’s beschikbaar.

Wil je meer weten over Kerk voor jou! of heb je een leuk idee, mail dan naar Annita Wijma.