Jubileum 30 jaar Koningskerk

1989 ! 2019

Het zesde lustrum komt er aan: 30 jaar Koningskerk!
En zoiets laten we traditiegetrouw niet ongemerkt voorbijgaan. Vanaf september tot en met dankdag wordt er een en ander aan bijzondere activiteiten gepland. En dat niet alleen voor Koningskerkers, maar net zo goed voor alle andere wijkgenoten hier in Zuid. Zoals:

Muziekfestival

op vrijdagavond 27 september 19.30-22.30
Zet maar vast in je agenda, want aan de vooravond van Burendag (zaterdag 28 september) wordt het een feestelijke en onvergetelijke muzikale avond!

Wie wordt het ‘Talent van Zuid 2019’?
Dat weten we na die avond… In ieder geval wordt het een gezellige avond in de Koningskerk, met verrassingen! En samen maken we er iets moois van.

Wie wordt uitgenodigd om mee te doen?
Jij, als jongere, die nog niet zo heel lang musiceert of zingt – solo of samen met anderen.
Maar evengoed jij, die al aan je vijfde gitaar bezig bent, of alles van Bach (of The Beatles) kan dromen…
Cabaretliedjes? Chansons? Jazz? Gospel? Van pop tot klassiek is alles welkom!

Hoe lang heb ik/hebben wij het podium?
Dat gaat een beetje afhangen van het aantal deelnemers. En het ligt voor de hand dat een heel koor of orkest meer tijd krijgt dan een solist. Zoek in ieder geval het mooiste uit wat je te bieden hebt!

Tijdig melden!
27 september lijkt ver, maar om een goed programma te kunnen neerzetten, waar iedereen van mag komen genieten is het nodig goed op tijd te weten wie er allemaal mee willen doen. Dus meld je alsjeblieft zo gauw mogelijk aan! Welke song je wilt zingen of welk muziekstuk je wilt uitvoeren, daar mag je nog even over nadenken. Als je begeleiding nodig hebt moet je daar in principe zelf voor zorgen. Wordt dat een probleem dan kunnen we zien of er iets op te vinden is.

Waar kun je je melden?
Via samenleving@koningskerk.nl meld je:

• naam/namen deelnemer(s), eventueel naam van de groep
  • het muziekgenre en zo mogelijk al: wat je wilt laten horen (en tijdsduur daarvan)
  • in een paar woorden je muzikale ervaring; en of je nog vragen hebt

Geef dit bericht vooral ook door aan andere mensen uit Zwolle-Zuid in je omgeving!
We hopen van jullie te horen!
Mee namens Nel Hendriks en Julian Lems
Han Hagg (info: 038-4657868 – afwezig 24 juni tot 10 juli)