Informatiegids op de website

We zijn de laatste weken hard bezig geweest om de vindbaarheid en de beschikbaarheid van de digitale Informatiegids te verbeteren. Wanneer u nu bent ingelogd als lid op de website van de Koningskerk, ziet u in de blauwe menubalk ook de knop: ‘Informatiegids’ staan. Via deze knop vindt u de inhoudsopgave maar ook alle hoofdstukken van de Informatiegids. Via de inhoudsopgave kunt u nu ook rechtstreeks doorklikken naar het betreffende hoofdstuk dat u zoekt. U hoeft niet meer te downloaden! Wilt u de tekst bijv. toch op papier dan kunt u deze downloaden via de knop Downloads -> Informatiegids.

Wij zullen ons best doen om de gegevens op de website zo actueel mogelijk te houden. Daarbij kunt ons helpen door wijzigingen door te geven aan het kerkelijk bureau.