Zaalvoetbaltoernooi

Op 17 mei organiseren we een zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 19:30 barst de strijd los om te bepalen wie het beste voetbalteam van de Koningskerk is. We hebben plaats voor 6 teams om te zorgen dat elk team lekker veel kan voetballen. Het toernooi is in Sporthal Zwolle Zuid vlak bij het winkelcentrum.

Voor deelname geldt het volgende:

• Kosten zijn 60 euro per team.
  • Elk team bevat minimaal 3 (oud)leden van de Koningskerk.
  • Minimale leeftijd is 16 jaar en ouder.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar eelze.wijma@gmail.com of app of bel 06-46072810.

Leuk als je mee doet! Wacht niet te lang, we hebben ruimte voor 6 teams. Uiterlijke datum voor opgave: 12 mei.

Groeten,
Jaap Rebergen en Eelze Wijma