Workshop Preek in beeld

Preeknotities maken! Eindelijk blijf je opletten tijdens de preek in de kerkdienst. Want je hebt je oren nodig om notities te maken die je graag wilt bewaren en nog eens doorleest. Én een grijs potlood en een mooi papiertje.

Hóe luister je om de preek beeldend op papier te krijgen? En hóe maak je de notities leuk voor het oog?

Wat kun je op die avond verwachten? Tips natuurlijk! Bruikbare tips want goed tekenen hoeft heus niet. Lay-outs uitproberen, zien wat kleurgebruik doet, hoe kun je je thuis alvast wat voorwerk doen voordat de dienst begint……

We gaan oefenen! En daarbij is het de bedoeling dat je wordt aangemoedigd om vanaf dan, elke preek in beeld te gaan zetten! Kijk eventueel ook vast eens op: https://www.bettuelle.nl/workshops-preeknotities-maken/

Datum: 8 februari
Waar: Koningskerk