Themadiensten; Samen Spreuken – over leven in de kerk

Het leven van de eerste gemeenten wordt in het Nieuwe Testament op allerlei manieren beschreven, gestimuleerd en soms ook gecorrigeeerd. Denk aan die prachtige en soms ook ingewikkelde ‘’elkaar-teksten’’, waarin de eerste gemeenten worden aangespoord om een eenheid te vormen in vele opzichten. Elkaar liefhebben, vergeven, vermanen, met elkaar zorg omringen, terechtwijzen, voor elkaar bidden, elkaar je zonden belijden: het zijn de woorden die ons ook vandaag nog laten zien hoe God zijn kerk wereldwijd en op hun eigen plek wil laten bloeien en tot zegen wil laten zijn.

Waar: Koningskerk
9 september, 14 oktober & 11 november