Thema-avond ‘Gerechtigheid’ met Rikko Voorberg

RIKKO VOORBERG (1980) is theoloog en richtte PopUpKerken op in Amsterdam en daarbuiten. Hij is dominee en activist. Regelmatig is hij te gast als commentator op radio en tv. Hij spreekt voor bedrijven en kerkelijke organisaties over innovatie, experiment en ‘het belang van verontwaardiging’. Rikko is een aansprekende voorganger die al vele spraakmakende initiatieven heeft opgezet. Bekend zijn acties als ‘We Gaan Ze Halen’, de PopUpKerk en de Vluchtkerk. Tijdens deze Thema-avond neemt Rikko ons mee in de strijd van gerechtigheid. Wat raakt jou? Wat vervult je met woede over onrecht? Het wordt een interactieve avond waarin we met elkaar in gesprek gaan. Je/u bent van harte welkom!

Datum: 20 november 2018 | 19:30 uur inloop, 19:45 uur start programma

Locatie: De Fontein, Sterrenkroos 56, Zwolle

Meer info: Mail naar Huis van Groei of klik hier.

Zijn boek ‘De Dominee Leert Vloeken, over woede, onmacht en daadkracht’ is een persoonlijk relaas over zijn reis van de gereformeerde subcultuur naar de voorhoede van het maatschappelijk debat. In 2016 ontving hij de Pim de Kuijer-penning vanwege zijn inzet voor mensenrechten en hij werd meermalen genomineerd voor ‘Theoloog van het Jaar’.

Rikko Voorberg is een spreker die in doen en laten veel aandacht geeft aan het onderwerp ‘Gerechtigheid’. We laten ons graag door hem inspireren!

Klik hier voor meer informatie en o.a. een interview met Rikko over ‘De dominee leert vloeken’.