Rommelmarkt Koningskerk

Nog even wat informatie over de rommelmarkt op een rij:

Spullen brengen bij de kerk bij voorkeur op donderdagavond 15 maart van 19.00 tot 21.00 uur. Is dit voor u helemaal niet mogelijk dan kan het ook vrijdagmorgen 16 maart van 9.00 tot 10.00 uur.
Wij kunnen alles gebruiken wat heel en netjes is.

Wat overblijft wordt niet weggegooid, maar gaat naar de voedselbank, boekenverkoop, kringloop enz.

Bent u creatief en heeft u thuis zelfgemaakte dingen staan (bijv. houten speelgoed, kaarten, jam, haak- en brei artikelen, zeepkettingen, bloemstukjes, viltwerkstukjes enz. enz.) en wilt u deze zelf graag verkopen dan is daar ruimte voor. Neem dan even contact met ons op!

We nodigen u van harte uit de rommelmarkt te bezoeken, zodat het weer een gezellige dag wordt met een goede opbrengst.
Vind u niets van uw gading dan kunt u blijven koffiedrinken (met of zonder koek) want het is altijd erg gezellig in de kerk!

Aan alle gemeenteleden nog even de dringende oproep:
Alle hulp is welkom (klaarzetten, verkopen, opruimen, enz.)! Geef je dus zo snel mogelijk op!

Tot ziens op zaterdag 17 maart 2018  in de Koningskerk van 10.00 uur tot 12.00 uur!

Voor informatie kunt u ons altijd bellen of mailen:

Margreet van den Ham 4212323 mqvandenham@home.nl
Albert en Nelleke Lantink 0529 795005 albert.nelleke@gmail.com