Pannenkoekenrestaurant - Koningskerk Pannenkoekenrestaurant - Koningskerk

Pannenkoekenrestaurant

Je leest het goed: in de Koningskerk komt een echt PANNENKOEKENRESTAURANT!
Op 2 juni 2018 gaat dit gebeuren, het restaurant is van 17.00 – 19.00 uur geopend.
En daar kunnen wij nog wel wat hulp bij gebruiken.

Wij zoeken mensen die willen helpen bij:
– het inrichten en aankleden van het restaurant
– het bakken van de pannenkoeken (hier zijn veel mensen voor nodig!!) *
– de keukenploegen
– de kassa
– alles opeten 😊!

Je kunt je aanmelden vanaf 13 mei op de flap-over in de kerk. Je kunt je ook aanmelden door te mailen naar pannenkoek@koningskerk.nl

De kosten zullen €6,- voor volwassenen en €4,00 euro voor kinderen zijn. De opbrengst is voor de huiskamer in de kerk.

Hoe reserveer je een plekje in het restaurant:

Je mailt naar pannenkoek@koningskerk.nl

In de mail zet je de volgende gegevens:
– Je naam
– Hoeveel volwassenen
– Hoeveel kinderen (t/m 12 jaar)
– evt. allergieën waar rekening mee gehouden moet worden voor de pannenkoeken

Breng je eigen bord en bestek mee!
Alleen contant (liefst gepast) betalen.

*Als je pannenkoeken bakt, mag er 1 volwassen persoon per huishouden gratis mee-eten.

Vrolijke groet,

Bianka Heida, Hester Wieske, Annita Wijma, Idske de Jong, Trudy vd Krieke, Jessica Roth