Kerk in de buurt

Beste buurtbewoner,

Na ruim 26 jaar gaat de Koningskerk binnenkort verbouwen, maar de buurtontmoetingen gaan door!

Daarom verhuizen we de komende drie maanden naar het gebouw van de Scoutinggroep ‘Indaba’, Thorbeckelaan 14.

Op deze dagen bent u van harte welkom om bij ons uw buurtgenoten te ontmoeten.

Voor velen is het een rustmoment in een drukke tijd. Creatief en ontspannend, dat zijn onze steekwoorden.

Koffie of thee met wat lekkers erbij staat voor u klaar. En een praatje voor wat afleiding kan zomaar uitlopen op een goed gesprek.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid!