Kerk in de buurt

Beste buurtbewoner,
In de vakantieperiode is het vaak een komen en gaan van buurtgenoten naar verre of dichtbije bestemmingen. Soms is het dan ook wel stil in de buurt.

Daarom is ook dit jaar, juist in deze tijd, elke donderdagochtend in de maanden juli en augustus de huiskamer van de Koningskerk open om uw buurtgenoten te ontmoeten.
Een rustmoment in een drukke tijd. Creatief en ontspannend, dat zijn onze steekwoorden.

Koffie of thee met wat lekkers erbij staat voor u klaar. En een praatje voor wat afleiding kan zomaar uitlopen op een goed gesprek.
Hartelijk welkom!