Inspiratieochtend Zwols Jeugdwerk

• Hoe gaan we weer verder met ons jeugdwerk?
  • Wat hebben we geleerd in de voorbije coronatijd?
  • Hoe kunnen we elkaar als jeugdwerkers bemoedigen en inspireren bij de start van een nieuw seizoen?

Graag nodigen we jou als betrokkene bij het jeugdwerk in een van de Zwolse GKv of NGK-kerken uit voor

• EEN INSPIRATIEOCHTEND
  • op zaterdag 25 september 2021*
  • van 8.30 tot 11.00 uur
  • in De Fontein in Zwolle

*De ochtend zal worden georganiseerd binnen de kaders van de dan geldende corona-maatregelen.

Bemoedigen en inspireren
Deze ochtend wordt jullie aangeboden door de Zwolse predikanten. Wij vinden jouw betrokkenheid bij de jeugd in onze kerken van grote waarde! En daarom willen we je aan het begin van een nieuw seizoen graag bemoedigen en inspireren.

Voor wie?
Als het gaat om ‘betrokkenen bij het jeugdwerk’ denken we aan: jeugd(kring)leiders, catecheten, jeugdouderlingen, mentoren, jongerenouderlingen en alle anderen die in pastoraat of onderwijs betrokken zijn bij onze jeugd van 12-23 jaar.

8.30-9.15 uur | Ontbijt en ontmoeting
9.30-10.00 uur | Inspiratieverhaal door Chiel Vleesenbeek
10.15-10.55 uur | Vier workshops over verschillende onderwerpen
11.00 uur | Gezamenlijke afsluiting

Aanmelden
Via onderstaande link kun je je aanmelden. Dat kan nu al! Je naam komt dan op een deelnemerslijst en we hopen je dan begin juli en eind augustus te mailen met meer informatie.

>>> Aanmelden:  https://bit.ly/inspiratieochtend25september2021

We zien er naar uit om jullie zaterdag 25 september te ontmoeten!

Chiel Vleesenbeek, Gertjan Klapwijk, Jaap Ophoff, Jeroen Sytsma,
Jos Douma, Simon van der Lugt en Wim Noordzij