ds. Han Hagg

Kijk/luister hier live mee

1. Muziek vooraf
2. Welkom en introductie
3. Votum en zegengroet (GK2017 165E)
4. Lied Lied 220 ‘Zingende Gezegend’ ( mel. LvdK 220 Kom tot ons de wereld wacht)
‘Wij loven God, ons leven lang’
5. Gebed
6. Lezing: 1 Korintiërs 3:4-17 en korte overdenking I ‘Bouwen met stro – op de Vaste Rots’
7. Meditatieve muziek
8. Gebed om bezinning; direct aansluitend:
Gebedslied: ZG Lied 215 ‘Gezegend bent U, Heer der kerk’ (mel: Psalm 84)
9. Lezing: Johannes 10: 1-16 en korte overdenking II ‘Dan zal er één kudde zijn’
10. Meditatieve muziek
11. Gebed om wereldwijde hereniging; direct aansluitend:
Gebedslied: ZG 219 ‘Herder allerwege’ (mel: Jesu, meine freude LB 907 Jezus mijn verblijden)
12. Lezing uit Zondag 21 v/a 54 en 55 (belijdenis over de kerk) en korte overdenking III
13. Meditatieve muziek
14. Gebed om kerk te zijn zoals Heer dat wil, direct aansluitend:
lied : ‘De kerk is waar mensen Gods liefde bezingen’ (een keer voorspelen! Mel. Op beamer- zie bijlage)
15. Collecte en muziek
16. Belijdend avondlied (staande): LB 248 ‘De dag door uwe gunst ontvangen’
17. Zegen en gezongen amen.
18. Muziek bij het uitgaan.

Collecte:  Kerken met Stip