Cursus: Groeien in gebed - Koningskerk Cursus: Groeien in gebed - Koningskerk

Cursus: Groeien in gebed

Op 18 en 25 januari, 1 februari en 1 maart hoopt Christine Reitsma ons hier meer over te leren.

Inhoud van de cursus: Gebed is de sleutel in de relatie met God, als je bidt maak je contact met God. God verlangt ernaar, dat wij in relatie met Hem zijn. In deze cursus gaan we kijken hoe je je gebed meer kunt vormgeven en hoe je invulling aan je gebed kunt geven, vanuit wie jij bent en hoe jouw leven er nu uitziet.

Voor wie is de cursus bedoeld: De cursus is bedoeld voor iedereen die wil groeien in persoonlijk gebed. Misschien ben je gewend om te bidden, misschien vind je het wel moeilijk om de woorden te vinden in je gebed of misschien vind je het helemaal lastig om te gaan bidden of… . We zijn allemaal onderweg als het gaat om leren bidden, in deze cursus wordt je meegenomen vanaf de plek waar je nu bent en biedt je de mogelijkheid om te groeien.

De tijden van deze avonden zijn van 19.45-21.30 uur en de cursus zal worden gehouden in de Koningskerk.
Kosten voor de hele cursus bedragen €15,- per persoon.
Opgave is mogelijk via vorming@koningskerk.nl