Alphacursus

Jaarlijks biedt de Koningskerk een Alphacursus aan waarin je met anderen op zoek kunt gaan naar de zin van het leven. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Op dit moment biedt de Koningskerk geen Alphacursus aan, maar jaarlijks start er rond september een nieuwe cursus. Voor vragen hierover, neem contact op met Lennard Pors.

Voor meer informatie over de cursus en andere locaties van de Alphacursus: alpha-cursus.nl/cursus/alpha-zwolle-9.