Corona communicatie

Zoals u waarschijnlijk al uit het nieuws hebt vernomen is de coronadreiging omhoog gegaan van fase 1 ‘laag’ naar fase 2 ‘verhoogd’. Als Koningskerk volgen wij de handreiking voor kerken over maatregelen ter bestrijding van het coronavirus van het CIO. https://www.cioweb.nl/handreiking-voor-kerken-over-maatregelen-ter-bestrijding-van-het-coronavirus/

Wat betekent dit concreet? Vanaf komende zondag staan er weer pompjes met handgel bij de ingang van de kerk. Verder staan de achterste rijen in de kerkzaal op anderhalve meter. Bij de ingang kunt u 1,5meter-kaartjes meenemen om de stoelen naast u vrij te houden. We letten tijdens de diensten extra goed op voldoende ventilatie. Nu het weer kouder wordt adviseren we u daarom iets warms aan te trekken naar de kerk.

Door de week gaan alle activiteiten door zoals gebruikelijk.

Verder geldt voor iedereen: Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en/of doe een zelftest.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Maaike de Vries (Corona coördinator)