Buurtontmoetingen Koningskerk op afstand ? !!

Helaas moet U door de Corona-crisis onze wekelijkse Buurtontmoetingen missen. En wij missen U !
We weten dat veel van onze gasten uitzien naar dit wekelijkse contactmoment. En nu wordt ons aangeraden om de sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden… Daarom kunnen we ons heel goed voorstellen dat u juist nu, behoefte heeft aan contact.
Dit geldt natuurlijk niet alleen voor onze (vaste) gasten, maar voor iedereen die zich kan rekenen tot de buurt en buurtgenoten!

Daarom hebben we besloten om ‘Ontmoetingen op afstand’ te organiseren.
Want we vinden het belangrijk om er ook nu voor u en elkaar te zijn.

Stelt u prijs op contact via telefoon (omdat uw kinderen, vrienden of buren niet meer over de vloer mogen komen), de email of WhatsApp, stuur dan een bericht naar ons email adres: kerkindebuurt@koningskerk.nl
Vermeld daarin uw vraag, uw emailadres en/of telefoonnummer.
Geeft u ook even aan welke vorm van contact uw voorkeur heeft?
Belt u liever? Dat kan via tel. 06-10106237
Eén van de gastvrouwen/heren neemt daarna contact met u op.

Wanneer u concrete hulp nodig heeft, wijzen we u ook graag op enkele mogelijkheden die er nu al zijn. Bijv.

Ook de diaconie van de Koningskerk heeft mogelijkheden om concrete hulp te bieden. Via het mailadres kerkindebuurt@koningskerk.nl kunt u hen via ons benaderen in het geval van een praktische hulpvraag van mensen die ‘in de buurt van de kerk’ wonen en wellicht de buurtontmoetingen al bezoeken. Zij hebben een bestand met mensen die graag wat voor een ander willen doen.

We hopen door deze mogelijkheden dat u het gevoel krijgt er niet alleen voor te staan. Als Koningskerkers leven we in vertrouwen dat God ons ook nu nabij is en wensen u dat vertrouwen ook van harte toe.

Namens de werkgroep ‘Kerk in/voor de buurt’