Acti€f

Acti€f is de werkgroep die activiteiten bedenkt, coördineert en plant om daarmee geld in te zamelen voor de verbouw van de Koningskerk.

Wij proberen elke maand in elk geval één actie te organiseren. Bij de organisatie worden ook steeds andere mensen ingezet. Heb jij zelf een leuk idee voor een actie of zou je wel eens bij een activiteit willen helpen, dan horen we dat graag! Ook voor vragen en opmerkingen kun je hieronder contact met ons opnemen.

Eigen kleinere acties zijn ook welkom! Heb je een eigen initiatief uitgevoerd, dan kan de opbrengst worden overgemaakt naar de eigen rekening van Acti€f:
rekeningnummer.NL 65 RABO 0122 1135 43 t.n.v. Koningskerk Zwolle o.v.v. Acti€f eigen actie, en bijvoorbeeld een omschrijving van de activiteit.

Voor vragen over specifieke acties kun je terecht bij de persoon die daar als contactpersoon bij genoemd wordt.

Klik hier voor algemene contactinformatie.

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten.